мерси колега,утре ще пробвам,защото колата сега е прибрана в един гараж и не е при мен,утре вечер ще пробвам,ако не стане ще ти пиша,или ако ми дадеш телефон ще ти звънна
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко проблемче с новата ми Алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vanboxer Покажи съобщениемерси колега,утре ще пробвам,защото колата сега е прибрана в един гараж и не е при мен,утре вечер ще пробвам,ако не стане ще ти пиша,или ако ми дадеш телефон ще ти звънна
Comment
-
По добре не сваляй облегалките щото под тях най-вероятно ще откриеш плътна ламаринапослушай колегата с багажника за ски
и си вземи яка щанга
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПо добре не сваляй облегалките щото под тях най-вероятно ще откриеш плътна ламаринапослушай колегата с багажника за ски
и си вземи яка щанга
, стига бе точно си е взел колата и дай със щангата веднага!!!
Насилието не е решение
Comment
-
Първоначално публикувано от vanboxer Покажи съобщениеЗдравейте колеги!От днес съм щастлив собственик на още една Алфа,този път си взех 156 1,8тс 2001година с B.R.S газов инжекционосвен ако бутилката не е на мястото на резервната гума .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа не забравяме че е с газово което се предполага , че има газова бутилка която е в багажникааа от което следва , че отвора за ски е вероятно запушеносвен ако бутилката не е на мястото на резервната гума .
Евала за наблюдателността
Ама то тогава закво му е да отваря багажника
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПо добре не сваляй облегалките щото под тях най-вероятно ще откриеш плътна ламаринапослушай колегата с багажника за ски
и си вземи яка щанга
При първа възможност ще смажа и двата механизма, на предния и задния капак.Last edited by Kuker; d.m.y г., 08:45.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
малко го понатиснах по силно и се отвори,сега го смазах с WD-40 и вси4ко ве4е е ок,мерси за съветите колеги
Comment
Comment